Werkplaats

Service Na Verkoop

De relatie die wij met U als klant opbouwen is een relatie van lange termijn. Ook na de verkoop streven wij naar een optimale klanttevredenheid. Door onze jarenlange ervaring kennen wij onze merken tot in het kleinste detail. Bij ons treft u vakbekwame technici aan die permanent opleidingen volgen en daardoor in staat zijn u de beste kwaliteit en vakkundigheid te garanderen voor alle werkzaamheden aan uw voertuig.

Met originele onderdelen blijven de betrouwbaarheid, het comfort en de prestaties van uw auto gegarandeerd.
Als uw wagen moet binnenkomen voor een onderhoudsbeurt of herstelling begrijpen wij dat U voor een bepaalde termijn immobiel bent, daarom streven wij ernaar om deze immobilisatie tot een minimum te brengen.
Er zijn vervangwagens beschikbaar om uw mobiliteit te garanderen.

Bandencentrale

Wij helpen u graag zo veilig mogelijk rijden. Inclusief herstelling of vervanging van banden, aankoop van winterbanden en wieluitlijning.

Tevreden klanten

Waarom kiezen voor Garage Pagnotta? Omdat u bij ons zeker bent van klantvriendelijkheid, vlotte service en een correcte prijs. Bij ons bent u geen nummer, bij ons staat u centraal als klant, en bent u belangrijk! Schenk ons uw vertrouwen en wij garanderen u een mobiliteit zonder zorgen.