FIAT TIPO

FCA Belgium positioneert de nieuwe gezinswagen Tipo op een unieke manier op de markt. De Fiat Tipo is onder meer uitgerust met airconditioning, zes airbags en ABS-remsysteem, een uniek aanbod binnen zijn segment!

Met een enerzijds zeer elegante maar tegelijkertijd zeer functionele vormgeving combineert de Fiat Tipo een uitzonderlijke laadcapaciteit (een koffer van 520 liter) met vloeiende buitenlijnen (4,54 m lang, 1,79 m breed en 1,49 m hoog). De wielbasis van 2.64 m geeft een idee weer van de ambities van Fiat op het vlak van interieurcomfort. En dit alles met een uitgesproken Italiaans design, zowel qua interieur als exterieur, dat bijdraagt aan het uniek karakter van het model binnen zijn categorie.

In een typische Fiat-stijl werd de Tipo voorzien van talrijke intelligente oplossingen die het leven aan boord aangenaam maken. Zoals reeds standaard vanaf het eerste uitrustingsniveau de beschikbaarheid van het systeem Uconnect. Ontworpen om het rijden en het welzijn aan boord aangenamer te maken, is het systeem ingeplant in het midden van de boordplank. Drie versies zijn beschikbaar afhankelijk van het uitrustingsniveau van de Fiat Tipo : Uconnect radio, Uconnect 5" en Uconnect 5" Nav.

De Fiat Tipo is een wereldmodel voor een wereldmerk : ontworpen in Italië door het designcenter van FCA, ontwikkeld in Turkije met Tofas R&D, geproduceerd in de Tofas-fabriek in Bursa – één van de beste autofabrieken ter wereld die de gouden medaille kreeg volgens de principes van de World Class Manufacturing – en zal worden verkocht in meer dan 40 landen binnen de EMEA-regio.

FIAT TIPO