Fiat Ducato Personenvervoer

Reizen in comfort, steeds op tijd komen, zich in alle veiligheid en met stijl verplaatsen. Mensen die andere mensen vervoeren hebben heel specifieke wensen. Het antwoord is al even specifiek: de Fiat Ducato. Vandaag de dag biedt de Ducato meer dan ooit een hoogstaand comfort, sterke prestaties
en een origineel design dat dynamisme en karakter uitstraalt.
Zijn neus drukt agressiviteit en moderniteit uit: de voorbumper is sterk, beschermend, omhullend. Hij bestaat uit drie delen die indien nodig afzonderlijk kunnen worden vervangen om zo de herstelkosten te drukken. De koplampen werden samengebracht in lichtblokken die echt avantgardistisch ogen en die het dynamische lijnenspel van de voorpartij naar boven toe doortrekken. Zijn profiel doet denken aan dat van een TGV terwijl het design van de achterpartij met vierkante lijnen en een bumper die uitloopt in de zijdelingse beschermstrips dan weer zijn robuustheid uitstraalt.
De interieursfeer, die zich kenmerkt door een elegante afwerking en een functionele uitrusting maakt elke verplaatsing tot een waar genot. De grote zijdelingse schuifdeur en de trede vereenvoudigen de toegang tot het interieur: een verwelkoming die reeds verwijst naar het hoogstaande reiscomfort.