Alfa Romeo Giulietta

De Alfa Romeo Giulietta grenst aan perfectionisme. Want alleen dat verklaart waarom de Giulietta excelleert, niet alleen qua sportiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid, maar ook in temperament, efficiency en vormgeving. De Giulietta heeft een duidelijke eigen stijl. In een tijdperk waarin conformisme de boventoon voert, stelt hij zijn eigen normen.
 
Zijn design kenmerkt zich door souplesse, flair en onverzettelijkheid. Als perfecte mix van sportiviteit en stijl, is de Giulietta een echte Alfa Romeo die de technologische maatstaven en emotionele waarden van het merk opnieuw definieert.
 
De vastberaden blik van de grote koplampen in het stijlvolle front, de gespierde flanken - met praktische stylingdetails als de aerodynamische zijskirts - en de indrukwekkende achterzijde met de karakteristieke achterlichtunits zorgen samen voor een compact vijfdeurs ontwerp dat pure dynamiek uitstraalt.
 
De gebogen zijruiten en subtiel verborgen handgrepen van de achterportieren versterken de coupé-achtige uitstraling en het sportieve voorkomen van de auto.
 
Het lichte en ruime interieur kenmerkt zich door strakke lijnen en een horizontaal georiënteerd dashboard. De geribbelde kuipstoelen en harmonieuze zwart-wit kleurstelling met subtiele lichtaccenten vervolmaken de typische 'Made in Italy' stijl.